Kierrätyspuusta valmistettu upea, rouhea Aspen tuoteperhe.
Jokainen kierrätetystä puusta valmistettu kaluste on uniikki oman historiansa ansiosta.
Kaupungillistuminen jättää taakseen useita autioituneita rakennuksia. Hyödyntämällä purettavia taloja, säästetään metsiä hakkuilta.
Purkukuntoisista taloista saatava puu käsitellään ja saadaan uudelleen käyttöön upeana rouheana materiaalina, josta saadaan trendikkäitä huonekaluja.

Puun eläminen

Puu on aito luonnonmateriaali ja huoneilman kosteusvaihtelu aiheuttaa puun elämistä. Käytettävä puumateriaali on aina huolellisesti kuivattu ennen kuin sitä lähdetään työstämään.  Kosteuspitoisuuden vaihtelut voivat joskus aiheuttaa puun kutistumista ja halkeilua. Halkeilevat puukalusteet ovat varoitus liian kuivasta huoneilmasta.

Kutistuminen sekä turpoaminen ovat puun normaaleja reaktioita huoneilman kosteusvaihteluihin.  Lisäksi, jos huonekalu sijoitetaan patterin tai ilmastoinnin poistoputken viereen, puu eläminen saattaa olla hyvinkin voimakasta ja se saattaa, halkeilla, vääntyä ja kaareutua. Pintakäsittely rauhoittaa puun elämistä, mutta ei estä sitä täysin. Oikea sijoittelu, käyttö ja käsittely pidentää täyspuuhuonekalun ikää.

Aitona luonnonmateriaalina puu on aina korjattavissa

Täyspuinen huonekalu on aina mahdollista korjata.  Pinnat voi hioa ja kolhuja sekä halkeamia täyttää esimerkiksi puukitillä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.