Kuluttajakaupan osto- ja toimitusehdot.
Jälleenmyyjiä koskee Bella Luna Oy:n ja jälleenmyyjän keskinäinen sopimus.

Yleistä

Seuraavat ehdot ovat voimassa, kun ostat Bella Luna verkkokaupan kautta. Sopimus tehdään sinun ja Bella Luna Oy:n , 0626766-2, välillä, Heikinpolvenkatu 1, 37150 Nokia. Bella Luna noudattaa kuluttajansuojalaissa säädettyjä suosituksia. Ostamalla ja tilaamalla Bella Luna nettikaupasta hyväksyt ehtomme. Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajan hyväksynnän tilauksen tekemiseen.

Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%. Bella Luna pidättää oikeuden korjata virheellisiä hintoja. Kirjoitusvirheitä saattaa esiintyä.

Tilauksen tehtyään asiakas hyväksyy tilaus- ja toimitusehdot, tuotteen ominaisuudet, voimassa olleet tarjoukset ja toimitusajat. Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet noudattamaan sopimushetkellä voimassa olevia tilaus -ja sopimusehtoja kaikilta osin.

Varaamme oikeuden kirjoitusvirheisiin, värien poikkeavuuksiin studiossa ja luonnossa, virheellisiin tuotekuvauksiin, loppuunmyyntiin sekä ylivoimaisiin esteisiin. Bella Luna pidättää oikeuden valikoimamuutoksiin, virheellisiin varastonsaldoihin sekä loppuunmyytyihin tuotteisiin. Teemme kaikkemme, jotta tuotekuvat vastaisivat mahdollisimman hyvin todellisia tuotteita ja niiden sävyjä. Emme kuitenkaan voi taata, että kuvien esillepano on todenmukainen kaikilla näyttöasetuksilla.

Bella Luna Oy pidättää oikeuden perua tilaus epäillessään petosta. Kaikki petosepäilyt ilmoitetaan poliisille.

Me Bella Lunalla pidämme huolta yksityisyydestäsi, kun käytät palveluitamme, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Lisää tietoturvakäytännöistämme voit lukea TÄÄLTÄ.

Hinnat

Verkkokaupassa tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kuljetusta. Lopullinen kuljetusmaksu määräytyy verkkokaupan kassalla tuotteiden kokonaismäärän, painon ja toimitustavan perusteella.

Tuotteiden hinnat voivat vaihdella esimerkiksi kampanjoiden myötä. Tilaus käsitellään aina tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaan.

Toimitusehdot ja -kulut

Toimitusaika keskimäärin 1-3 arkipäivää! Toimitusmaksu riippuu aina tilattavasta tuotteesta sekä valinnaisesta lisäpalvelusta, kuten sisäänkannosta.

Alle 30 kg  ja kokonaismitoiltaan alle 3 m lähetykset toimitetaan Matkahuollolla noutopisteeseen 15 €. Mikäli lisäpalveluksi halutaan kotiinkuljetus, on Matkahuollon kotiinjakelun palvelun hinta 30 €. 

Yli 30 kg tai mikäli lähetyksen kokonaismitta yittää 3 m, lähetykset toimitetaan DB Schenkerillä ulko-ovelle 59 €. Mikäli lisäpalveluksi halutaan sisäänkanto, lisäpalvelun hinta on 50€, jolloin toimituskulujen yhteenlaskettu summa on 109€. Mikäli asiakas ei ole paikalla tai ei ota vastaan tilaamaansa lähetystä, veloitamme siitä ylimääräisiä kuljetus- ja käsittelykuluja vähintään 50€. Tähän voi tulla lisäksi vielä mahdollisia terminaalin säilytyskuluja, joiden summa määräytyy tilauskohtaisesti perustuen muun muassa lähetyksen kokoon ja painoon. 

Normaalisti tilaus toimitetaan ensimmäiselle ulko-ovelle, ellei sisäänkannosta ole erikseen sovittu. Huomioithan, että kerrostalossa tuote tuodaan kerrostalon ulko-ovelle, eli taloyhtiön ala-ovelle.

Kun olet tehnyt tilauksen Bella Luna -verkkokaupassa, saat tilausvahvistuksen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä. Tarkistathan ystävällisesti, että tilausvahvistuksen tiedot ovat oikein. Jos huomaat tilausvahvistuksessa virheen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun info@bellaluna.fi.

Tilatut tuotteet toimitetaan Matkahuollolla tai DB Schenkerin kuljetuspalvelulla asiakkaan kotiosoitteeseen. Palveluvaihtoehtoina on kuljetus noutopisteeseen, kotiovelle tai lisämaksusta sisäänkannettuna.

Kuluttajakaupan mukaisesti Bella Luna on vastuussa tavarasta niin kauan kunnes se on saapunut asiakkaalle. Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan osoitetiedot tarkasti, sillä osoitemuutokset eivät ole mahdollisia sen jälkeen, kun tilaus on lähtenyt Bella Lunalta.

Tilattaessa useamman tuotteen kerralla saattavat ne saapua erikseen toimitettuina.

Tuotteen luovutushetkellä asiakkaan tulee tarkastaa huolellisesti paketin ulkonäkö. Jos jo pakettia vastaanottaessa on havaittavissa, että tilays on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tarkasta välittömästi kuljettajan kanssa, onko kolhu aiheuttanut tuotteelle vahinkoa. Tee virheestä merkintä rahtikirjaan kuljettajan läsnäollessa. Ilmoita myös välittömästi vauriosta verkkokauppamme asiakaspalveluun info@bellaluna.fi, äläkä kasaa tuotetta ennen tätä.

Mikäli asiakas on jo vastaanottanut vahingoittuneen tuotteen, mutta laiminlyönyt velvollisuuden raportoida siitä ohjeiden mukaisesti viikon kuluessa, epäselvissä tapauksissa voi tämä koitua asiakkaan tappioksi.

Palautukset 

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tilauksen, sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä, kun vastaanotat tilauksen. Voit palauttaa yksittäisen tuotteen tai koko tilauksen. Palauttaessa tuotetta ota yhteyttä Bella Lunan asiakaspalveluun info@bellaluna.fi. Asiakaspalvelu antaa ohjeet tuotteen oikeanlaiseen palautukseen riippuen palautettavan tuotteen määrästä ja koosta. Palautuksen yhteyteen tulee liittää omat yhteystiedot, tilausnumero ja tarvittavat lisätiedot, jotta se voidaan yhdistää oikeaan tilaukseen. Tuotteiden käyttöönotto katsotaan ostopäätökseksi.

Kun asiakas on vastaanottanut tuotteen, hänen on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran. Jos asiakas pyytää palautusta tuotteen kokoamisen jälkeen, hänen on vastattava sen arvon alentumisesta.

Palautuksen hyväksymisen ehdot: 

 • Tuotteen on oltava käyttämätön ja uudenveroinen. Jos tuotteessa on merkkejä käytöstä, palautusta ei hyväksytä.
 • Tuote on siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit. Koottavat tuotteet tulee purkaa takaisin osiin.
 • Eläinten karvat, hiukset tai tahrat palautetussa tuotteessa aiheuttavat automaattisesti kielteisen palautuspäätöksen
 • Tuote ei saa olla vahingoittunut. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen kuljetuksen ajaksi. 

Mikäli palautettavan tuotteen kunnossa havaitaan virheitä, asiakaspalvelustamme ollaan sinuun yhteydessä. Jos palautettu tuote ei täytä ylläolevia ehtoja, lähetämme tuotteen takaisin sinulle ja veloitamme toimitus- ja palautusmaksun, joka määräytyy tapauskohtaisesti tuotteen ominaisuuksien mukaan.

Huomioithan, että noutamaton lähetys ei ole palautus. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme 80€ kuljetus- ja käsittelymaksun sekä mahdolliset kuljetusyhtiön terminaalin säilytyskulut. Mikäli asiakas ei ota vastaan tilaamaansa lähetystä, veloitamme 80€ sekä mahdolliset terminaalin säilytyskulut.

Mikäli tuote häviää tai vahingoittuu palautuksen yhteydessä on siitä tapauskohtaisesti vastuussa joko asiakas tai kuljetusliike.

Alle 30kg painava tuote
Jos palautettavan tilauksen kokonaispaino on alle 30kg, palautus tehdään Matkahuollon toimipisteeseen palautusnumerolla, jonka saat asiakaspalvelusta. Palautuskulu on 30€, joka vähennetään hyvitettävästä summasta. 

Yli 30kg painava tuote
Jos palautettavan tilauksen kokonaispaino on yli 30kg, palautus tehdään DB Schenkerillä. Koska tämä on suurikokoinen paketti, tilaamme kuljetusliikkeen noutamaan palautuksen asiakkaan luota. Palautusmaksu on 50€, joka vähennetään hyvitettävästä summasta.

Mikäli Matkahuolto noutaa palautuksen kotoa, on palautusmaksu 50€, joka vähennetään hyvitettävästä summasta. 

Palautukset käsitellään enintään 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun vastaanotamme sen takaisin varastollemme. Hyvitys tehdään aina maksutavan mukaisesti. Huomioithan, että mikäli tilaukseen on valittu lisäpalvelu, kuten sisäänkanto, siitä ei tehdä hyvitystä palautuksen yhteydessä. Toimitusmaksu ilman lisäpalveluita hyvitetään vain, jos koko tilaus palautetaan.

Jos maksutapana on käytetty laskua, on tärkeää siirtää laskun eräpäivää eteenpäin kirjautumalla Klarnan omille sivuille tai sovellukseen, tai ilmoittamalla Klarnan asiakaspalvelulle palautuksestasi. Näin laskulle ei kerry tarpeettomia muistutusmaksuja. Mahdolliset muistutusmaksut jäävät asiakkaan hoidettavaksi, mikäli laskua ei ole pysäytetty palautuksen vuoksi tai maksettu eräpäivän mukaan.

Palautuksen yhteydessä saatava kuitti on suositeltavaa säilyttää siihen saakka, kunnes olet vastaanottanut kirjallisen tiedon hyväksytystä palautuksesta. Palautus on asiakkaan vastuulla niin kauan, kunnes se on saapunut varastollemme. Ongelmatilanteissa kuitti on tosite, että tuote on luovutettu kuljetusyhtiölle palautettavaksi.

Reklamaatio

Mikäli tuotteessa ilmenee virhe, ota aikailematta yhteys asiakaspalveluumme sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Liitäthän kuvat mukaan, jotta käsittely tapahtuu nopeammin.

 1. Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisena, sekä toimittaa liittenä kuvat reklamaatiota koskevasta virheestä.
 2. Tuotteillamme on normaali kuluttajansuojalain mukainen takuu.
 3. Takuu ei koske väärinkäytöstä aiheutuneita vaurioita.
 4. Takuu ei koske asiakkaan huolimattomuudesta johtuvia vahinkoja.
 5. Takuu ei koske ymmärtämättömyydestä tuotteen kasaamiseen liittyvissä tapauksissa.
 6. Takuun piiriin ei kuulu myöskään, jos kysymyksessä on tuote, joiden yhteydessä mainitaan tuotteen ominaisuuksiin kuuluvan kuluneen näköinen viimeistely tai erikseen mainitut muut poikkeavat asiat.

Jokainen reklamaatio käsitellään tapauskohtaisesti. 

Maksuehdot

Käytämme Klarna Checkoutia

Katso Klarnan palveluehdot täältä

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

 • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä .
 • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
 • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
 • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
 • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä .

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä . Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.