Inspiroidu sisustamaan

Tutustu II-laatuisten tuotteiden kategoriaamme, joka tarjoaa erän upeita pöytiä ja tarjoiluvaunuja edullisempaan hintaan. Huomioithan, että tuotteissa voi olla pieniä viimeistelyvirheitä, jotka on huomioitu hinnoittelussa. Nämä kauniit ja yksityiskohtaiset huonekalut ovat edelleen erinomaisia valintoja kotiisi tai toimistoosi.

Loppuunmyynnin halvimmat hinnat!
Kaikki alle 50€ 

Tervetuloa Nokian varastolle tekemään löytöjä näytekappaleista tai tutustumaan esillä oleviin tuotteisiin. Varasto on avoinna ma-to 11-16

Viikon suosikit loppuunmyynnistä:

Bella Luna - Perheyritys Tampereelta

LOPPUUNMYYNTI ON ALKANUT!

Toiminta loppuu ja varasto myydään tyhjäksi ja kaikki tuotteet ovat vähintään -70% alennuksessa. Lisäeriä ei tule, joten nyt kannattaa toimia ripeästi.

Bella Luna on vuonna 1986 perustettu kotimainen perheyritys. Perheemme juuret löytyvät Pirkanmaalta ja tuotteitamme on löytynyt vuosikymmenten ajan sisustusliikkeistä, kalustemyymälöistä, mutta myös erilaisista tiloista ja tapahtumista. Vuosikymmenten saatossa yritystoiminta on hypännyt jo toiseen sukupolveen, joka näkyy tuoreena tuulahduksena vanhan ja vakaan ammattitaidon lisäksi. 

Missiomme on luoda mallistoomme huonekaluja, jotka puhuttelevat  ostajaansa ja inspiroivat sisustajia. Haluamme auttaa löytämään koteihin toimivia sisustusratkaisuja, kauniita yksityiskohtia ja ajankohtaisia tuotteita. Tilaa huonekalut nopeasti ja helposti verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme kautta maan.

Go to top